Didem Soydan Arda Turan için ne dedi?

Adı Barcelona'nın yıldız oyuncusu Arda Turan ile anılan Didem Soydan'dan milli futbolcu için açıklama geldi.

Didem Soydan Arda Turan için ne dedi?
Hürriyet'te yer alan habere göre ünlü manken Didem Soydan, önceki gece Kanyon Cinemaximum'da Star Wars serisinin vizyona giren yeni filmi, 'Rogue One' için düzenlenen Galaktik Gece etkinliğine katıldı. Vodafone FreeZone sponsorluğundaki gecede Soydan, serinin bütün filmlerini izlediğini ve hayranı olduğunu söyledi.

Gazeteciler Didem Soydan'a, Barcelona'da top koşturan milli yıldız Arda Turan ile geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan aşk haberlerini hatırlattı.

Soydan, şöyle konuştu: "Arda'yla aynı arkadaş ortamında bulunduk. Yazıldığı gibi durumlar olmadı. Bu konu ile ilgili bir daha konuşmak istemiyorum."

YAKINLAŞMA İDDİASI

Barcelona'nın Türk oyuncusu Arda Turan'ın önceki akşam Beyoğlu Soho'daki bir partide manken Didem Soydan ile yakınlaşdığı iddia edilmişti.

Soho'ya takım arkadaşı Burak Yılmaz ile birlikte gelen Arda Turan 31 numaralı odadaki özel doğum günü partisine katıldı.

Partide manken Didem Soydan da vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Arda Turan ile Didem Soydan'ın yakınlaştığı belirtilmişti.

Etraftaki bakışlara aldırmadan samimi görüntüler sergileyen, sarmaş dolaş dans eden ikili kafaları karıştırdığı iddia edilmişti. ve Arda Turan ile Didem Soydan'ı partide bulunan ortak arkadaşları tanıştırdı. Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.