Didem Soydan: 'Öleceğimi bilsem..'

Kusursuz hatlarını gözler önüne seren kalem eteklerle objektif karşısına geçen Didem Soydan, stil sırlarını da anlattı.

Didem Soydan: 'Öleceğimi bilsem..'

Sunmaya başladığı “Bu Çok Moda” adlı programının çekimlerinden ötürü geç saatlere kalan röportaja Didem Soydan, son derece rahat ama bir o kadar da şık bir kıyafet ve yüzünde kocaman gülümsemeyle geliyor. O konuştukça, bu mutluluğun kaynağının işi olduğunu net bir şekilde anlıyoruz: “Bir gün başıma bir şey gelirse telaştan gelecek. Hâlâ her çekime sanki ilk çekimimmiş gibi normal saatinden üç saat önce kalkıp hazırlanıyorum. Yaptığım iş, eşim gibi oldu; şikayet ediyorum ama aynı yatağa yatıyorum. Boşanmayı neredeyse hiç düşünmüyorum, hatta belki ondan bir çocuk bile yapabilirim!”

ARTIK KADINLIĞIMI DAHA ÇOK HİSSEDİYORUM              

Çocukken annesinin ona büyük gelen sabahlıklarını üzerine geçirip evin koridorunda manken edasıyla yürüyen Soydan, lise dönemlerinde punk bir dönem geçirmiş ancak bu süreçte bile şıklıktan taviz vermemiş.

Kadın kadın gözükmeyi hep sevdiğinin altını çiziyor: “Her şeyden önce kendi duruşunu, nasıl baktığını, saçını topladığında nasıl olduğunu bilen kadın seksidir benim gözümde. Bilen bir kadın vücudundan, kendine çıplak bakmaktan korkmaz, belki ne laflar eder kendine ama yine de bakar. Ben bildiğimi anladığım günden bu yana kadınlığımı daha çok hissediyorum.”

ANNE AYAKKABILARI ONUN VAZGEÇİLMEZİ

Modelliğin getirdiği bilinçli olma haliyle yüksek bel eteklere olan tutkusunu neredeyse her karede hissettiren Didem Soydan, günlük hayatında da bu etekleri rahat ve şık üstlerle kombinlemeyi seviyor.

Bir diğer günlük hayat kurtarıcıları ise dolabında neredeyse sayısı 30’lara ulaşan ceket, sayısız gömlek ve bu kombinasyonları tamamlamak adına da ikinci el veya Erol Kundura’dan aldığı 50’li yılları andıran hafif topuklu anne ayakkabıları...

ÖLECEĞİMİ BİLSEM AŞKTA İLK ADIMI BEN ATAMAM

Kendi deyimiyle; Türkiye onu neredeyse tüm çıplaklığıyla görmüş olmasına rağmen Didem Soydan’ın hâlâ saklı kalmış yanları mevcut, bunlardan biri de meşhur Arnavut inadı. Mantık insanı olmadığını belirten ve iki yıldır süren mutlu bir beraberliği olan Soydan, aşka ve Arnavut inadına dair şunları söylüyor: “Bilgisayarın masaüstü resmi vardır ya, o adam benim aklımda masaüstü resmi gibi duruyorsa ben aşığım demektir. Önde bir sürü dosyalar açılır, photoshop’lar yapılır, yazılar yazılır ama hepsi kapandığında adamın resmi orada duruyordur. Tabii bu arada buna rağmen hiçbir şekilde ilk adımı ben atamam, öleceğimi bilsem de inadımdan asla bir şey yapmakla uğraşmam.”