Dikkat! 5 bölgede sağanak ve fırtına!

Bugün yurt genelinde şiddetli rüzgar, kısa süreli fırtına bekleniyor. Rüzgarın hızı saatte 60 km'yi buluyor. Balıkesir ve Bursa için kısa süreli fırtına uyarısında bulunuldu. Öte yandan 5 bölgemizde kuvvetli sağanak tahmin ediliyor.

Dikkat! 5 bölgede sağanak ve fırtına!

Habertürk'te yer alan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Akdeniz ile G.Antep, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

RÜZGARIN HIZI SAATTE 60 KM OLACAK

Yağışların; Antalya'nın doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey iç ve batı kesimlerde güney yönlerden kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu bölgelerde yer yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Yurt genelinde rüzgarın saatteki hızının 60 km olacağı bildirildi. Bursa ve Balıkesir için Meteoroloji sarı alarm veriyor. Marmara'nın güneyinde kısa süreli fırtına bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN BİRAZ ÜZERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin biraz üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Konular Hava Durumu