Dikran Masis'ten eşine her yıl başka mücevher

Dikran Masis, jestin sınırlarını zorladı! Eşi Yasemin’e 39. yaş günü için Kraliyet Ailesi’nin de tercih ettiği Harry Winston’dan 120 bin dolar değerinde küpe aldı.

Dikran Masis'ten eşine her yıl başka mücevher

Cemiyet hayatının erkekleri, eşlerine yaptıkları jestlere sınır tanımadı. Ancak bir isim vardı ki, eşine aldığı hediyelerle herkesi kıskandırdı. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi olan 73 yaşındaki Dikran Masis, eşi Yasemin'i jestleriyle adeta şımarttı! Sosyetik iş adamı, önceki gün 39. yaş gününü kutlayan mimar eşi Yasemin Hanım için kesenin ağzını açtı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin de tercih ettiği mücevher markalarından Harry Winston'a ait 120 bin dolar değerinde küpe aldı. Dikran Masis, bu zarif ancak pahalı hediyeyle bir kez daha eşinin kalbini çaldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre ünlü iş adamı, geçtiğimiz yıl da eşine doğum günü hediyesi olarak Cartier'den 85 bin dolar değerindeki panter figürlü yüzük ve kolye almıştı. Ünlü iş adamı eşine daha önce de St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks bir villa ve 2 milyon dolarlık yat satın almıştı.