Dilan Çiçek Deniz annesine ev alacak

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini almak için kolları sıvadı. 24 yaşındaki oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor. 500 bin TL’yi gözden çıkartan güzel oyuncu, annesine yaptığı bu jestle hayırlı evlat olduğunu da gözler önüne serdi.

Dilan Çiçek Deniz annesine ev alacak
Takvim Gazetesi'nin haberine göre son dönemin parlayan yıldızlarından Dilan Çiçek Deniz, hayırlı evlat çıktı. Final yapan dizisinden bölüm başına 40 bin TL aldığı konuşulan 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yıl da iki ayrı firmanın reklam yüzü olmuştu. Kozmetik firmasından 300 bin TL, bankadan ise 250 bin TL'lik ücret aldığı iddia edilen Dilan Çiçek Deniz, kazandıklarını ise ilk başta eğitimine harcadı.

'ÖNCE EĞİTİM' DEDİ

ABD'de dil ve oyunculuk üzerine eğitim alan Deniz, ilk evini almak için de kolları sıvadı. İstanbul'da kirada oturan güzel oyuncu, birikimini yatıracağı evi ise İstanbul'daki ev fiyatlarının çok pahalı olması nedeniyle Marmaris'ten tercih etti. Annesini Hale Temizyürek'e olan düşkünlüğüyle bilinen Dilan Çiçek Deniz, Marmaris'te geniş bahçeli bir taş evi beğendi.

ANA GİBİ YAR OLMAZ

Tatil için gittiği Marmaris'i annesinin de çok sevdiğini bilen güzel oyuncu, satın almak için sahibiyle anlaşmak üzere olduğu evi ise annesine hediye edecek. Annesinin Marmaris'te temiz hava ve yeşillikler içerisinde vakit geçirmesini isteyen Dilan Çiçek Deniz'in Hale Hanım'a bu jesti için de yaklaşık 500 bin TL'yi gözden çıkardığı konuşuluyor. Deniz, bu tavrıyla da "Hayırlı evlat" dedirtti.