Diş beyazlatma!..

Diş beyazlatma!..

Diş beyazlatma!..

Güneşin ışıltısını arttırdığı bugünlerde yaz tatiline hazırlanan pek çok kişi, bronz bir ten ve mükemmel bir görünüme sahip olmak için hazırlıklara başladı. Vücudu forma sokmak için yapılan diyetler, daha yoğun hale getirilen saç ve diş bakımı bu konudaki adımlardan ilki.

Estetik açıdan tatmin edici ve güzel bir görünümün yolu ışıl ışıl ve bembeyaz dişlerden geçiyor. Dişlerdeki renk değişimleri ve sarı lekeleri gidererek, kadınların ve erkeklerin yaz tatiline kendinden emin bir gülüşle girmelerini sağlayan Bleaching (diş beyazlatma) yöntemiyle ilgili Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu anlattı biz dinledik…

Dişlerdeki renk değişimlerine yönelik çözümler sunarak, kadın ve erkeklerin özgüvenlerini tazeleyen yöntemlerden biri de Bleaching yani diş beyazlatma. Kolay uygulanabilmesi ve başarılı sonuçlar vermesi gibi nedenlerle tercih ediliyor.

Dişlerdeki gözeneklerin temizlenmesinde, oksijenli su veya özel bir jel kullanılıyor, bu maddeler 45 dakika boyunca lazer ışığıyla uygulanarak beyazlama işlemi yapılıyor. Bu uygulamada diş etleri ve ağız içi dokusunun, özel koruyucular kullanılarak hasar alması engelleniyor. Beyazlatma oranı, kişinin diş renginin durumuna bağlı olarak belirleniyor. Beyazlatılan dişler sayesinde, kişiler estetik kaygılardan uzak bir yaşam sürebiliyor ve özgüvenli bir biçimde gülümsüyor.

SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ


Konular Kadın / Bakım