Dizi seti kazasında şok detay!..

Ünlü oyuncu Ece Uslu'nun dizi setlerindeki ağır çalışma şartlarını gündeme getirdiği haberlerin mürekkebi kurumadan acı bir haber geldi.

Dizi seti kazasında şok detay!..

Arka Sıradakiler dizisinin setinde korkunç bir kaza yaşandı. Molada dışarıya çıkan sanat asistanı Selin Erdem ile set görevlisi Ömer Özcan, freni boşalan minibüsün altında kaldı. Kazada hayatını kaybeden Selin Erdem, minibüsün geldiğini görünce iterek arkadaşının hayatını kurtardı.

KONUŞMA YASAĞI GETİRİLDİ

Kaza sonrası minibüs şoförü İdris Fırat gözaltına alındı. Fırat’ın polise, “Aracı durdurabilmek için kaldırama çıktım. Bu sırada minibüsü fark eden Selin Erdem, Ömer Özcan’ı iterek hayatını kurtardı. Kendisi ise kaçamadı” şeklinde ifade verdiği belirtildi. Bu arada, yapım şirketinin kazayla ilgili oyunculara konuşma yasağı getirdiği öğrenildi.

Bu şartlarda çalışıyoruz

Sevda Dalgıç (Arka Sıradakiler dizisi oyuncusu): Selin Erdem ve Ömer Özcan mola verdiğimizde dışarı çıkıp kaldırıma oturdu. Minibüs üstüne gelirken Selin, Ömer’i fırlattı ama kendini kurtaramadı. Herkes şoka girdi. Elimizden geldiğince ailenin yayındaydık ama ailenin durumu çok kötüydü. Hepimiz bu şartlarda çalışıyoruz. Ama bu işler bir kişinin söylemesiyle olacak gibi değil.

İhmal kurbanı olmuş

Zeynep Dörtkardeşler (Dinle Sevgili dizisi oyuncusu): Geçen hafta freni boşalıp bizim setin üzerine yokuş aşağı devrilen set kamyonu. Bu hafta ‘Arka Sıradakiler’ setinde frenleri patlayıp ekibini ezen set minibüsü. Biz şanslıydık. Ama Selin o kadar şanslı olamamış ve gencecik kız belki de bir ihmalin kurbanı olmuş. Bu iş uğruna daha fazla can vermeyelim.

Dizinin platosu satıldı

"Arka Sıradakiler"in setinde yaşanan kazanın ardından dizinin yönetmeni Hamdi Alkan’ın platoyu sattığı öğrenildi. Hamdi Alkan’ın tepkilerden çekindiği için cenazeye katılmayacağı belirtildi.

OKAN IŞIK