Doruk Doğrusöz hangi ünlü kadınla aşk yaşıyor?

'İşte Benim Stilim' yarışması ile ünlenen ve cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz adını Doruk Doğrusöz olarak değiştirmiş ve sevgilisinden ayrılmıştı. Doruk Doğrusöz şimdilerde çok ünlü bir isimle aşk yaşıyor...

Doruk Doğrusöz hangi ünlü kadınla aşk yaşıyor?

Yıllar önce Hande Ataizi'ne attığı tokat ile magazin gündemini sarsan Sevda Demirel, geçtiğimiz aylarda ağabeyi Karl Demirel'in oğlu Brandol Demirel eşcinsel bir evlilik yaptığı için demediğini bırakmamıştı. Demirel, şimdilerde ise cinsiyet değiştirmesi ile olay yaratan Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşamaya başladı.

Doruk Doğrusöz hangi ünlü kadınla aşk yaşıyor?

''Homofobik değilim ama iki bıyıklı adamın evlenmesi beni derinden yaraladı'' deyip yeğenine öfke kusan Demirel, şu açıklamayı yapmıştı:

''Brandol Demirel'in düğün fotoğrafları bana gelince büyük bir şok yaşadım. Gelin göreceğimi düşünüyordum ama fotoğraflarda gelin yoktu. Geçtiğimiz yaz yeğenimin bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım. Bu benim hayatımda yaşadığım ikinci büyük travma oldu. Babam torununun bu evliliğini görse çok üzülürdü. Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil"

Demirel'in bu söylemlerinin ardından kısa bir süre geçmişken "İşte Benim Stilim" yarışmasıyla ünlenip cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile el ele yakalanması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Doruk Doğrusöz hangi ünlü kadınla aşk yaşıyor? - Resim : 2

Snob Magazin objektiflerine yakalanan Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz, flaşların patlamasıyla kısa bir panik yaşadı. Ardından ise rahat tavırlara bürünen ikiliden Demirel, "Ne söyleyelim, ne görüyorsanız o" açıklamasını yaptı.