Dünya magazini Brooke Shields'in sarsıcı itirafıyla çalkalandı

Bir zamanların popüler model ve oyuncusu efsanevi güzel Brooke Shields, yıllar sonra henüz 20'li yaşlarındayken yaşadığı cinsel saldırıyı anlattı.

Dünya magazini Brooke Shields'in sarsıcı itirafıyla çalkalandı

Brooke Shields yakında çıkacak olan “Brooke Shields: Pretty Baby” isimli belgeselinde 20’li yaşlarında cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

Shields, Hollywood’daki bir yönetici tarafından saldırıya uğradığını ancak o kişiyi suçlamak için sesini çıkarmadığı için pişman olduğunu itiraf etti.

Daha önce de 20’li yaşlarda uğradığı saldırıyı anlatan efsane güzel, yaşadığı bu trajik olayı belgeselinde de anlattı.


Dünya magazini Brooke Shields'in sarsıcı itirafıyla çalkalandı


Shields, verdiği bir röportajda belgeseldeki itirafıyla ilgili şunları söyledi: “Kimsenin bana inanmayacağını düşündüm. O zamanlar, insanlar bu hikayelere inanmıyordu. Bir daha asla çalışamayacağımı düşündüm. Sesimi çıkaramadım.”

İki bölümden oluşan belgesel, oyuncunun bir çocuk yıldız olarak yükselişine ve rol aldığı 1980 yapımı Mavi Göl (The Blue Lagoon) isimli filmde 15 yaşında maruz kaldığı cinselleştirilmeyi de hazmedemediğini ifade ediyor


Dünya magazini Brooke Shields'in sarsıcı itirafıyla çalkalandı - Resim : 2


“O filmdeki mesajı anlamam uzun zaman aldı ama şimdi o zamanlar olduğumdan daha fazla kızgınım.”
diyen 57 yaşındaki Shields, Princeton Üniversitesi’nden yeni mezun oluğu dönemde bir Hollywood yöneticisinin akşam yemeğine davet ettiğini ve ardından da otel odasında ona saldırdığını söyleyerek ekledi: "Sürekli ‘Bunu yapmamalıydım’ diyordum. Neden onunla yukarı çıktım? Akşam yemeğinde o içkiyi içmemeliydim."

Shields, saldırganına bir mektup yazdığını ancak saldırganın saldırıyı reddettiğini de söyledi.