Dünya yıldızından Galatasaray‘a mesaj!

Galatasaray ile adı anılan Edin Dzeko, sıcak mesajlar verdi... Bosna Hersek Milli Takımı’nın yıldızı, “Mancini ile Manchester City’de yaşadığım şampiyonluğun tekrarını bir daha yaşamak hiç de fena olmaz. Galatasaray, iyi bildiğim ve tanıdığım bir takım” dedi.

Dünya yıldızından Galatasaray‘a mesaj!

Manchester City’nin dünyaca ünlü golcüsü Edin Dzeko, teklif gelmesi halinde Türkiye’de oynayacağını söyledi. Adı Galatasaray ile anılan ve Mancini’nin eski öğrencisi olan Bosna Hersek Milli Takımı’nın yıldızı, “Rio Yolu” programına önemli açıklamalar yaptı. Mancini ile Manchester City’de şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Dzeko, şunları söyledi...

"Kontratım seneye bitiyor. Teklif gelmesi halinde ciddi düşüneceğim. Galatasaray’ı medyadan takip ediyorum. İyi bildiğim ve tanıdığım bir takım Galatasaray. Mancini ile yeni bir şampiyonluk daha yaşamak hiç de fena olmaz.

“GALATASARAY TARAFTARI MUHTEŞEM”

Bosna Hersek Milli Takımı’ndan arkadaşım Misimoviç, Galatasaray taraftarını yere göğe sığdıramıyor. Türk taraftarları ben de fantastik ve fanatik buluyorum. Çılgın taraftar topluluğuna oynamak her zaman zevk veriyor.

2014 Dünya Kupası’na katılacağımız için yıllardır acı çeken Bosna halkını sevince boğduk. Brezilya’da sadece Bosna için değil Türkiye için de oynayacağız. Türk halkının desteğini de bekliyoruz."


HÜRRİYET



Konular Spor Haberleri