Duygu Bal'dan Cem Yılmaz'a iltifat yağmuru

Duyu Bal: “Cem bir erkeğin sahip olabileceği her şeye sahip. Yani her kadın Cem’den hoşlanır. Küçüklüğümden beri hayalimdi onunla tanışmak. Yanına gidince bile heyecanlanıyorum."

Duygu Bal'dan Cem Yılmaz'a iltifat yağmuru
'Her kadın Cem'den hoşlanır!'

Vatan'dan Mesut Yılmaz'ın haberine göre Cem Yılmaz’ın ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminde oynayan eski voleybolcu Duygu Bal, ünlü şovmene adeta ilanı aşk etti...

Fenerbahçe ve Milli Takım forması giyen eski voleybolcu Duygu Bal, Cem Yılmaz’ın ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ filminde yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

“Cem Yılmaz beni sinemanın milli takımına aldı. Zaten kendisi sinemanın milli takımı” diyen Bal, “İsminizin aşk dedikodularına karışmasından endişeniz oldu mu?” sorusu üzerine ünlü şovmene övgüler yağdırdı: “Cem bir erkeğin sahip olabileceği her şeye sahip. Yani her kadın Cem’den hoşlanır. Küçüklüğümden beri hayalimdi onunla tanışmak. Yanına gidince bile heyecanlanıyorum. Haberler de çıkabilir, sorun değil. Cem popüler, eşinden ayrılmış bekar bir insan. Ben de farkındalığı olan bekar bir kadınım. Cem’in adı bir sürü kadınla yazılıyor, olağan şeyler.”