Ebru Şallı, Avrupa'dan Asya'ya bisiklet sürerek geçti

İstanbul'un Beykoz ilçesinde önceki gün gerçekleşen organizasyona Türkiye'den ve dünyadan 500 triatlet eşlik etti. Ünlü model Ebru Şallı’da organizasyonun bisiklet etabına sembolik olarak katıldı.

Ebru Şallı, Avrupa'dan Asya'ya bisiklet sürerek geçti

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre trafikten arındırılmış olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bisiklet süren model Ebru Şallı, büyük dayanıklılık gerektiren triatlon sponsorunun daha çok tanınması için destek olduğunu belirtti.

Dünyanın ilk kıtalararası triatlon yarışması olan İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayelerinde, Türkiye Triatlon Federasyonu'nun organizasyonu ile İstanbul'un Beykoz ilçesinde gerçekleşti.

Spora olan tutkusuyla bilinen Ebru Şallı konuyla ilgili olarak "Dünyada ilke imza atarak ilk kıtalararası triatlon yarışması bu yıl İstanbul’da yapıldı. Bu başarılı organizasyonun bir parçası olmaktan çok mutluyum... Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bisiklet sürebilmek benim için inanılmaz bir deneyimdi. Her dönem sağlıklı ve formda görünmenin en önemli sebebi spor yapmak. Sağlık mutluluk ve huzur için spor bizim yaşamımızın merkezinde olmalı." dedi.

Ebru Şallı, Avrupa'dan Asya'ya bisiklet sürerek geçti