Ebru Şallı marka oluyor

Ebru Şallı, kariyeri boyunca ürettiği işleri kendi markası altında topluyor. Sunucunun hedefi 500 mağaza açmak.

Ebru Şallı marka oluyor
Milliyet'te yer alan habere göre 22 yıllık kariyerine televizyon programı, yemek kitabı, pilates DVD’si, kozmetik ve tekstil ürünleri sığdıran Ebru Şallı, kendi markasını kuruyor. Bugüne kadar yaptıklarını ‘Ebru’ markası adı altında toplayan model, Elle dergisine konuştu. Şallı, “Hedefimiz bu yıl sonuna kadar dört alışveriş merkezinde mağaza açmak. Önümüzdeki yıl ise yurt içinde 20, yurt dışında 30 mağazaya ulaşmak. Beş yıllık hedefimiz dünya çapında 500 mağaza” dedi.

Riyad’da keşfedildi

Dubaili bir yatırımcının desteğiyle markasını kuran Şallı, “Riyad’da bir otelde Arap bir kadın, benim DVD’imle pilates yapıyormuş. Yatırımcım Türkçe bir ses duyuyor ve ilgisini çekiyor. Bunun üzerine beni araştırmışlar. Onlar da şaşırmış gördüklerine, ‘Ne çok şey yapmış, neden görüşmüyoruz’ deyip menajerime ulaşmışlar” açıklamasını yaptı.

‘İyi hocayımdır’

Yıllardır pilates yapan Şallı, “Yıllar içinde pilates sektörü oluşturdum. Birçok stüdyo açıldı, pek çok insana iş kapısı yarattım. Ayrıca pilates benim antidepresanım, şimdiye kadar hiç o tür ilaç kullanmadım. İyi de hocayımdır. İnsanların anlayacağı dilde konuşup, kalplerine girdim” diye konuştu.