Ebru Şallı: "Sade bir törenle nişanlandık"

Manken ve sunucu Ebru Şallı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen bir lansmana katıldı.

Ebru Şallı: "Sade bir törenle nişanlandık"
Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre basın mensuplarının karşısına çıkan Şallı'ya ilk olarak kanser tedavisi gören oğlu Pars soruldu. “Ben bu konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Evet bir şey var ben buna yok demedim başından beri ama detay bilgi vermek istemiyorum. Nihayetinde bir çocuk. Sizlerden de bir destek bekliyorum. Magazinin bir parçası olabilecek bir durum olmamalı. Bu konuda hassasiyet bekliyorum” diyen manken konuyla alakalı daha fazla soru almak istemediğini belirterek; ”Gayet güzel, sağlığı iyi. Anne ve baba olarak konuşmama kararı aldık” ifadeleriyle konuyu kapattı.

“ABARTILI BİR ŞEY OLMADI”

İş insanı Uğur Akkuş ile aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandıklarını duyuran Şallı; “Abartılı bir şey olmadı ama bir kahve içti yani” dedi. Üçüncü kez anne olmak isteyip istemediği sorulan manken; “Kısmet bakalım. Ben çocukları zaten çok seviyorum. Daha önce de daha fazla çocuğum olur demiştim” cevabını verdi.

Nişanlısıyla kıskançlıktan dolayı küstüğü yönündeki haberler de hatırlatılan Şallı; “Çok fantastik haberler. Böyle bir şey tabii yok. Kaç yaşında insanlarız” dedi.

Ebru Şallı: "Sade bir törenle nişanlandık"