Ebru Şallı sevinçli, Demet Şener üzgün!

Eski eşi İbrahim Kutluay’la yasak aşk yaşadığı iddiasıyla Edvina Sponza’ya dava açan Demet Şener’e kötü haber! Yargıtay, ‘Sevgiliden (üçüncü kişi) tazminat istenemez’ kararı verdi. Şener bu duruma üzülürken, meslektaşı Ebru Şallı ise rahat bir nefes aldı.

Ebru Şallı sevinçli, Demet Şener üzgün!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Kutluay'ın kendisini Edvina Sponza ile aldattığını iddia ederek sosyetik yogacıya ikinci kadın davası açan Demet Şener'e kötü haber… Ünlü sunucu, aldatıldığını öne sürerek Kutluay'la 11 yıllık evliliğini bitirmiş ve Sponza'ya da 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde Yargıtay'dan şok bir karar çıktı. Karara göre aldatılan eşler, artık dava açarak eşinin sevgilisinden tazminat talep edemeyecek. İki çocuğuna rağmen Kutluay'dan boşanan Şener'in bu durumda evliliğine mal olmakla suçladığı Edvina Spoza'ya açtığı davada seyir Sponza'nın lehine döndü.

EBRU DAVALI, DEMET DAVACI

Yargıtay kararı, Şener'i kara kara düşündürürken; Ebru Şallı'yı ise sevindirdi. Sevgilisiyle geçtiğimiz yaz Bodrum'daki teknede objektife yakalan Şallı'nın o dönem evli olan iş adamıyla yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 2 çocuğunun annesi ile 10 yıllık evliliği geçtiğimiz ay son bulan genç adam, boşanır boşanmaz da Şallı'yla nişanlandı. Ancak aldatıldığını iddia eden eski eşi, ihanetin ortaya çıktığı dönemde kılıçları çekip ünlü sunucuya ikinci kadın davası açmak için kolları sıvamıştı.

Yargıtay kararı ile gülen taraf Ebru Şallı oldu.