Ebru Şallı'dan 'çorba' dönüşü!...

Şubat ayında ünlü isimlerin tanıttığı bir çorbanın boya içerdiği ve paketinde yanıltıcı bilgilere yer verildiğini Sözcü ortaya çıkarmış ve bu isimler haberden sonra da hiçbir açıklama yapılmamıştı.

Ebru Şallı'dan 'çorba' dönüşü!...
Sözcü'den Eser Akgül'ün haberine göre haberde adı geçen ve sporcu kimliği ile de bilinen Ebru Şallı, bu kez de başka bir çorba tanıtımı yaptı ve sosyal medyadaki paylaşımına tepki gelince yorumları kapattı.

Sağlık Bakanlığı, internette ‘zayıflama, detoks’ vaadiyle satılan ürünlere itibar edilmemesi ve ünlülerin bu tip ürünlerin reklamlarında isimlerini kullandırmaması gerektiği konusunda sık sık uyarılar yapıyor. Geçen ay yaptığımız bir haberle de durumun ne kadar vahim olduğunu göstermiş ve tanıtılan ürünlerle halkın sağlığının geri dönüşü olmayacak şekilde tehlikeye atıldığını belirtmiştik. Ancak takipçi sayılarını kullanarak reklam yapan ünlü isimler bu tür paylaşımlardan kaçınmıyor.

Daha önce zararlı bir çorbanın tanıtımını yapan isimlerden olan Ebru Şallı bu kez başka bir ürün için anlaşarak sosyal medya hesabından reklam yapmaya devam ediyor. Ancak bu paylaşımına birçok tepki ve eleştiri gelmesi sebebiyle Şallı paylaşımını yorumlara kapattı.

İşte Ebru Şallı’dan çorba dönüşü ve gelen tepkiler…

Ebru Şallı'dan 'çorba' dönüşü!...
Ebru Şallı'dan 'çorba' dönüşü!... - Resim : 2

Ebru Şallı'dan 'çorba' dönüşü!... - Resim : 3
Ebru Şallı'dan 'çorba' dönüşü!... - Resim : 4