Ebru Şallı'nın küçük oğlu lenf kanseri mi?

Ebru Şallı, "Oylum Talu ile Burası Haftasonu" programında yürek burkan bir itirafta bulunmuştu. "Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz" diyen Ebru Şallı, oğlu Pars’ın durumunun şu an daha iyi olduğunu ifade ederken, hastalığın ismini vermekten kaçınmıştı.

Ebru Şallı'nın küçük oğlu lenf kanseri mi?

Harun Tan ile olan evliliğinden 2 oğlu bulunan Ebru Şallı, büyük oğlu Beren’in eğitimine yurt dışında devam ettiğini açıklarken, küçük oğlu Pars’ın yakalandığı hastalık nedeniyle bir yıldır zor günler geçirdiklerini söylemişti.

 

Son bir yıldır Uğur Akkuş’la yaşadığı ilişki nedeniyle hakkında pek çok haber yapılan Ebru Şallı, bu haberleri önemsemediğini ve tüm gündeminin oğlunun sağlığı olduğunu söyleyerek küçük oğlu Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdüklerini, yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavinin başladığını belirterek, hastalık nedeniyle Pars’ın eğitimine ara verdiklerini de anlatmıştı.

"Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz" diyen Ebru Şallı, oğlu Pars’ın durumunun şu an daha iyi olduğunu ifade ederken, hastalığın ismini vermekten kaçındı. Ancak belirtileri ve tedavi yöntemlerini anlatması, "Pars lenf kanseri (lenfoma) ile mi mücadele ediyor?" sorularına neden oldu.

Bu sabah Beyaz TV'de ekrana gelen 'Beyaz Magazin' programında konuya ilişkin çarpıcı detaylara yer verildi.

Konular Ebru Şallı