Ece Erken neden çıldırdı?

Ece Erken’in “KKTC’de bir işadamı kazandığı 50 bin dolardan 20 bin dolarını Ece’ye verdi” söylentisini dillerine doladıkları için Erbil ve Akalın’a mesajla hakaret ettiği öne sürüldü.

Ece Erken neden çıldırdı?

Sunucu Ece Erken’in Mehmet Ali Erbil ve Demet Akalın’a gönderdiği öne sürülen hakaret dolu mesajın sırrı belirsizliğini koruyor.

Ece Erken’in iki ünlü isme ‘sübyancı’ ve ‘hafif kadın’ anlamına gelen mesajları neden gönderdiğiyle ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. İddia şöyle: Ece Erken geçtiğimiz haftalarda birkaç gün tatil yapmak için KKTC’ye gitti. Buradaki casinolarda şansını denemek isteyen Erken, oturduğu masadaki diğer oyuncularla sohbete başladı. Birkaç saat süren bu kumar masası sohbetinde bir işadamının şansı aniden döndü. Kısa sürede 50 bin $ kazanan işadamı kendisini tebrik eden ünlü sunucuya jest yaparak parasının 20 bin dolarını Erken’in önüne koydu. “Bu para size de şans getirsin” dedi. O işadamı, yaşadığını iddia ettiği bu olayı daha sonra Mehmet Ali Erbil’e anlattı. Erbil de işadamından duyduklarını Demet Akalın’a aktarınca olanlar oldu. Akalın, twitter’daki sayfasına isim vermeden “Götür 20-30 bin doları” notunu yazdı.

Bu twit’i görür görmez çılgına dönen Erken, Mehmet Ali Erbil’e içinde hakaret unsurları da taşıyan “Niye dedikodumu yapıyorsunuz” yazılı bir mesaj attı. Olayı mahkemeye taşımaya hazırlanan Erbil’i sakinleştirmek için araya oyuncu Yeliz Şar’ın girdiği öğrenildi. Ece Erken yaşadıklarıyla ilgili olarak “Bir araya gelip hakkımda dedikodu yapıyorlar. Mehmet Ali’ye mesaj atıp, hakkımda konuşmamalarını istedim. Demet bana dava açacakmış. Halbuki adımı kullanmadan sanal ortamda yazılar yazan kendisi” demişti.