Ece Seçkin: "Afrika'da kabile reisi bizi evlendirdi!"

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu ünlü popçu Ece Seçkin, nişanlısından aldığı sıradışı evlenme teklifini anlattı.

Ece Seçkin: "Afrika'da kabile reisi bizi evlendirdi!"

Kanal D'de ekrana gelen '2.Sayfa' programına konuk olan şarkıcı Ece Seçkin "Enrique Iglesias'ın ekibi enerjim ve auram nedeniyle beni seçmiş. Çocukken hayranı olduğun kişiyle aynı klipte olmak inanılmaz bir duygu. İlk görüşte aşka inanmazdım. İlk gördüğüm anda ben bu adamla (Çağrı Terlemez) evleneceğim demiştim. Çağrı, Sinoplu, ben de konsere Sinop'a gidiyordum. Uçakta karşılaştık. Sonra yazışmaya başladık. Liseli gibi Whatsapp'ta 7/24 mesai yaptık.

Afrika'da klip çekme hayalim vardı. Çağrı, 'Madem istiyorsun hadi gel, Afrika'ya sana klip çekeceğiz' dedi. Sonra orada evlenme teklifi etti. Afrika'da kabile reisi tarafından evlendirildik. Çağrı 1.86 boyunda, ben de 1.55 boyundayım. İri birisi. Boy farkından sıkıntı çıkmıyor. 

 

Annemle babamın ayrılığını yaşadım. 35 senelik bir evliliğin yıkılışına şahit oldum. Evlilik çok sevgi saygıyı yanında getirir. Annem ve babam birbirine çok saygılı insanlar. Çok etkilendim ama dışa belli etmedim. Annem söyledi 'Biz böyle bir karar' aldık diye. Ben zaten bekliyordum. Bugünkü olgunlukta bunu kaldıramayacak olsam kıyameti koparırdım. Ben 26 yaşına kadar ailemle yaşadım daha geçen sene ayrı eve çıktım. Onlara çok bağlıyım. Bir tarafa yakın olma gibi bir durumum yok. Üçlüydük şimdi dağıldık. Annem geçen sene bir yağma olayı yaşadık. Aklım zaten kalıyor ama anne her zaman daha korunması gereken biri olduğu için ben bu olaylardan sonra çok etkilendim. O dönemde annemi boğmaya başladım 10 dakikada bir arıyordum. Şimdi annem benim oturduğum sitede aramızda 10 saniyelik mesafe var. Babam da yakın oturuyor zaten." açıklamalarında bulundu.