Eczacıbaşı Vitra zirveyi sevdi!...

DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Eczacıbaşı Vitra, Cannes deplasmanında fırtına gibi esti, rakibini set vermeden yenerek hem namağlup unvanını, hem de liderliğini korudu.

Eczacıbaşı Vitra zirveyi sevdi!...

DenizBank Kadınlar Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Fransız ekibi Cannes’ı 3-0 yendi.Cannes kentinde oynanan karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan temsilcimiz etkili servislerin yanında yaptığı etkili hücumlarla Cannes’ı oyundan düşürdü ve seti 25-18 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette oyuna denge gelmesine rağmen son oyunlarda rakibine oranla daha az hata yapan Eczacıbaşı Vitra, bu seti de 25-21 galip kapatarak durumu 2-0’a getirdi. Son sette Cannes iyice oyundan düşerken, temsilcimiz sonuca rahat ulaştı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı. Eczacıbaşı, puanını 12’ye yükseltti ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Halkbank çok rahat

Öte yandan dün gece gelen mutlu haberler Eczacıbaşı ile bitmedi. Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde F Grubu’nda mücadele eden Halkbank ise sahasında Avusturya temsilcisi Hypo Tirol’ü 3-0 yendi ve gruptaki namağlup liderliğini sürdürdü. Mavi-beyazlılar mücadelenin setlerini 25-18, 25-18 ve 25-15’lik skorlarla kazandı.

SALON: Cannes
HAKEMLER: Sinisa Isaclovic (Avusturya), Avelino Azevedo (Portekiz)
CANNES: Grotheus (7), Suschke (6), Antonijevic (6), Bokan (5), Rasıc (6), Centoni (7), Arcangeli (L) (6), Ortschıt (5), Van de Yver (4), Albrecht (4), Partenio (6)
ECZACIBAŞI VİTRA: Esra (8), Büşra (8), Neslihan (7), Senna (7), Maja Poljak (8), Denise (7), Gülden (L) (8)
SETLER: 18-25, 21-25, 20-25

SKORER





Konular Spor Haberleri