Eda Erol: "Alişan'a mutluluklar dilerim"

‘Sunucu Esra Erol’un kardeşi’ Eda Erol olarak tanıdık onu. Daha sonra Alişan ile nişanlandı, herkes onları konuştu. 2,5 ay süren bu ilişkinin ardından Eda Erol kendini oyunculuğa adadı.

Eda Erol: "Alişan'a mutluluklar dilerim"
Posta Gazetesi'nde konuşan Eda Erol, söz Alişan'dan açılınca işte bunları söyledi...

ALİŞAN'A MUTLULUKLAR DİLİYORUM

Alişan ile nişanlılık döneminde de çok gündemdeydin... Neler yaşadın?

O da bir yolculuktu, bitti. Herkese mutluluklar.

Evliliği düşünüyor musun?

Şu an sadece “İş iş iş” diyorum.

Evlenirsen oyunculuğu bırakır mısın?

Asla. Herkes çalışmalı. Bu işte ilerlemek istiyorum. Karşımdaki de yaptığım işe saygı duymalı. Hem işini yapıp hem iyi aile yaşantısı olan çok oyuncu var. Kariyer de yaparım çocuk da... (Gülüyor)

Hayatında hep iş mi olacak?

Tabii ki evlenmek de istiyorum. Ama şu an hedefimden sapmak istemiyorum. Aşk güzel şey ama iş her zaman daha ön planda. Oyunculuk en büyük aşkım. Bana, ruhuma çok iyi geliyor.

Hayatında biri var mı?

Hayır, yok.

Aşka kapılarını mı kapattın?

Çok zor seviyorum ama nasip, kısmet. İlla bir yerlerde bir şekilde karşılaşırız. Zamanı vardır. Ama hayatımda mutlaka biri olsun diye ısrar etmem. Çünkü ben çok değerliyim. Ruhumu açacağım o kişiye. Aşka çok kıymet veriyorum.

Aile baskısı var mı?

Hayır, alakası yok. Öyle bir aile değiliz. Ben duygularımla yaşıyorum. Olursa onlardan saklamam. Ama aşık olamıyorum, devrelerimde sorun var. Biraz da eski kafalıyım.

Eski kafalı derken?

Örf ve adetlerim var. Hayatıma giren adamın örf ve adet bilmesi lazım. Bugünün ilişkileri bana göre değil. Ruhuma hitap etmiyor, yalnız kalırım daha iyi.

Daha mı rahat yaşıyorlar?

Evet, rahat. Kimseye bir şey demiyorum. O onların tercihi, bu benim. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın. Kimsenin ne yaptığı da pek umurumda değil...