Efsaneleri buluşturan ralli

Mercedes-Benz'in organize ettiği bahar rallisinde efsaneler buluştu.

Efsaneleri buluşturan ralli
Bugün'den Cihan Acar'ın haberine göre Klasik Otomobil Kulübü ve Mercedes-Benz'in organize ettiği 'Bahar Rallisi' renkli görüntülerle başladı. 100 klasik otomobil yollara çıkarak yarışmayı birinci bitirmek için gaza bastı. İki gün boyunca sürecek “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”nin ilk gününde birbirinden değerli Mercedes-Benz klasik araçların yanı sıra farklı markalardan birçok klasik otomobil, adeta görsel bir şölen sundu. Ralli, İstanbul ve çevresinde toplam 350 km’lik bir parkurda ve 7 özel etapta gerçekleşecek.

AĞVA’YA UZANIYOR

“Mercedes-Benz Bahar Rallisi”nin birinci günü Kurtköy’den başlayan bir parkur üzerinden Ağva’ya kadar uzanıp Acarkent Coliseum’da tamamlanacak. 1940'lı ve 50'li  yılların efsane araçlarına çevre sakinlerinin ilgisi de büyük oldu. Klasik otomobillerle fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girdi. Yarış başlamadan önce Klasik Otomobil Kulübü Direktörü Hakan Ulusoy sürücüleri trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Ulusoy, "Bu yıl araçlarda elektronik alet kullanılmasına izin verilmeyecek. Telefonla konuşmak isteyen aracını müsait bir yerde kenara çekecek ve araçtan inerek görüşmesini yapacak" dedi.

Bahar Rallisi’nin ikinci etabı bugün saat 11:00’de Fenerbahçe’de başlayıp, Kurtköy’de sona erdi.