Ekrana geri dönen Yasemin Özilhan'dan ilk açıklama

FOX’un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu. Yıllar önce "Doktorlar" dizisinde "Doktor Ela" karakterini canlandıran Yasemin Ergene Özilhan "Mucize Doktor" dizisine konuk oyuncu olarak katılacak.

Ekrana geri dönen Yasemin Özilhan'dan ilk açıklama

Yıllar önce "Doktorlar" dizisinde "Doktor Ela" karakterini canlandıran Yasemin Ergene Özilhan, evlenerek oyunculuğu bırakmıştı. Birçok projeye hayır diyen güzel oyuncu "Mucize Doktor" dizisine konuk oyuncu olarak katılacak.

Ekrana geri dönen Yasemin Özilhan'dan ilk açıklama

10 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2009 yılında biten “Doktorlar” dizisinden tam 10 yıl sonra ekranlara geri dönen Yasemin Özilhan, “Çok keyif aldım. Eski anılarımı yad ettim diyebilirim. Oyunculuk, ara verilince unutulacak bir şey değil. Sevdiğim ve özlediğim bir işti. 10 yıl sonra tekrar tatmış oldum'' dedi. "Doktorlar" dizisindeki karakteri “Doktor Ela” karakterine hayat verecek olan Özilhan, diziden elde ettiği geliri de bir vakıfa bağışlayacak.

GERİ DÖNME İHTİMALİM SIFIR DEMİŞTİ!

Yasemin Özilhan verdiği bir röportajda evlendikten sonra oyunculuğu bırakması ile ilgili “Bir kere okula başladım. Çocuklar aynı süreçte doğdu. Otomatik olarak tercih yapmam gerekti. 7×24 sette olup çocuklarla ilgilenme şansım yoktu. Geri dönme ihtimalim sıfır.” demişti. Özilhan, “Oyunculuğu özlediniz mi?” sorusuna “Özlem oluyor. Kaç yılımı harcadığım işimi özlüyorum tabii. O tempoyu, arkadaş çevremi özlüyorum ama şu an evdeki mutluluğumu hiçbir şeye değişmem.” demişti.