Ekranda Deniz Akkaya rüzgarı esecek

Podyumun efsane top modeli; başarılı ve güzel isim Deniz Akkaya önümüzdeki Pazartesi akşamı UçanKuş TV'de "Canlı Masa" programına başlayacak.

Ekranda Deniz Akkaya rüzgarı esecek

Uçankuş TV çok akılcı ve doğru bir seçim yaparak daha önce sunumunu ve yorumculuğunu üstlendiği tüm programlarda başarısını defalarca kanıtlamış olan güzel ve başarılı isim Deniz Akkaya'yı kadrosuna dahil etti.

Daha önce yorumculuk ve sunuculuk yaptığı partnerli projelerde farkını ortaya koyup programın yıldız ismi olmayı başaran Deniz Akkaya, yine yıldız gibi parlayacağı partnerli bir proje olan "Canlı Masa"da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Podyumun efsane modeli Deniz Akkaya; şıklığı ve güzelliğinin yanı sıra dobralığı, dürüstlüğü, görgüsü, kültürü ve örnek anneliğiyle milyonların kalbindeki yerini her geçen yıl biraz daha sağlamlaştırırken adım attığı her projede istikrarlı başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Uçankuş TV'de Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan "Canlı Masa" programında Deniz Akkaya'ya partnerlik yapacak olan İzzet Çapa ve Emre Kara'ya da başarılar dileriz...