Elif Doğan: "Romantik değilim, iş odaklıyım"

Tesadüflere inanmıyor, her şeyin kadersel bir döngüye hizmet ettiğini düşünüyor. 25 yaşında ama dinlerken zaman zaman “Bir bu kadar daha yaşamış” hissi veriyor. Zaten o da kendini “Nostaljik ve eski bir ruha sahibim” diye anlatıyor.

Elif Doğan: "Romantik değilim, iş odaklıyım"

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a konuşan Elif Doğan oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Aşk size ne ifade ediyor?

Gerçek aşkın bir tane olduğuna, bir kez yaşandığına inanıyorum. Belki de zaten henüz gerçek aşkı yaşamadığım için romantik olmadığımı düşünüyorum.

Baya ruh eşine inanıyorsunuz…

Kesinlikle! Çok nostaljik bir ruhum var. Aşkın, sevginin en üst seviyesi olduğuna ve kesinlikle karşılıklı olduğuna inanıyorum. Tek taraflı olan hiçbir şeyin gerçek olmadığını düşünüyorum. Henüz yaşamadığım için, söyleyeceklerim bunlar.

Tesadüflerin bir aşk hikayesine yön verecek kadar belirleyici olduğunu düşünüyor musunuz?

Biz tesadüf diyoruz onlara ama bence o tesadüfler de kadersel döngüye hizmet eden yaşanmışlıklar… Yaşadığımız her şey bizi bir yola itiyor, bir yere götürüyor.

Filmin diğer başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade “Türkiye’de kendini rahat bırakan çok cesur bir güzellik yok” dedi...

Maalesef ki hak veriyorum. Tabii ki çalışmak istediğiniz alana göre değişiyor. Mesela televizyon gibi bir mecradaysanız, bazı şeyleri yapmamanız gerektiği için direkt kısıtlanıyorsunuz. Sinema biraz daha özgür bir alan sunuyor ama orada da benzer şeyler oluyor.

Konular Röportaj