Elif Ece Uzun ve eşi hırsız dehşeti yaşadı

Geçen ay iş insanı Mehmet Tuş ile dünyaevine giren manken Elif Ece Uzun'un Zekeriyaköy'deki evine hırsız girdi. Hırsızı fark eden Mehmet Tuş, üzerine atlamasına rağmen yakalayamadı.

Elif Ece Uzun ve eşi hırsız dehşeti yaşadı

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre geçen ay Sapanca'da iş insanı Mehmet Tuş ile dünyaevine giren manken Elif Ece Uzun, evlilik sonrası Zekeriyaköy'de oturmaya devam etmişti. 

Mankenliği ve sunuculuğu bırakmayan Uzun, eşinin çalışmasına karışmadığını her fırsatta dile getirmişti. Geçtiğimiz gece ise ikilinin başına çok talihsiz bir olay gelmiş. Mehmet Tuş, bir defile sonrası eşi Elif Ece Uzun'u almış ve ikili evlerinin yolunu tutmuş. Ünlü çift, Zekeriyaköy'deki evlerine gelince Uzun, eşine "Sen içeri gir, ben arabadaki eşyalarımı toparlayayım" demiş. 

Mehmet Bey, içeri girince evin darmadağın olduğunu görmüş, üst kata çıkınca da hırsızla karşılaşmış. Tuş, hırsızın üstüne atlamış. Hırsız da villanın ikinci katından bahçeye atlayıp kaçmış. Durumu gören Uzun, korkudan büyük şok yaşamış. Olay sonrası telefonda konuştuğum güzel manken, kendilerine bir şey olmadığı için çok mutlu olduğunu söyleyip ekledi: "Verilmiş sadakamız varmış. Hırsız, düğün takılarımızı aramış. Bence eve yeni evli olduğumuzu bilen biri girdi. Konu şimdi emniyette. İnşallah en kısa sürede yakalarlar."