Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi cinsiyet değiştirdi

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. Duygu Sakuçoğlu, ismini Poyraz Sakuçoğlu yaptı.

Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi cinsiyet değiştirdi
Habertürk'te yer alan habere göre Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu ameliyatla erkek oldu ve ismini ise Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdi.

Poyraz Sakuçoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bir yıl önce bugün her zaman yaşamak istediğim hayatı yaşamak için bir karar aldım. Bu da cinsiyetimi değiştirmek demekti. Bu tarz değişiklikler başka türlü yaşayamamaktan dolayı yüzleşmekten geldi. Son 12 ay içimi dışımla aynı hale getirmekle geçti. Erkek olarak hikayem her zaman içimde olan ve süregelen bir durumdu ama şimdi gerçek cinsiyetimi yaşayabiliyorum. Bu taze bir başlangıç. Hayatımdaki yeni bölüm yazılmayı bekliyor. Yeni sorular sorulacak, benimsenecek ve sevilecek. Yanıtlar keşfedilmeye devam edecek ve bu değişim sürecinde kendini keşfetmek ve keyif almak olacak." dedi.

Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi cinsiyet değiştirdi

Geçirdiği operasyonlardan sonra hormon tedavisi gören Poyraz Sakuçoğlu en büyük desteği ablasından gördü. Geçtiğimiz yıllarda da oyuncu Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirmiş, adını da Rüzgar yapmıştı.

Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi cinsiyet değiştirdi - Resim : 2