Elon Musk'ın ani ayrılık nedeni 'şarkı sözlerinde' gizli

Şarkıcı Grimes ile ilişkisini geçtiğimiz eylül ayında sonlandıran ABD'li girişimci Elon Musk, ayrılığın nedenini iş yoğunluğu olarak açıklamıştı. Ancak, Grimes, yeni şarkısında Musk'ın sanal oyunları kendisinden daha çok sevdiğini anlattı.

Elon Musk'ın ani ayrılık nedeni 'şarkı sözlerinde' gizli

Habertürk'ün haberine göre Kanadalı şarkıcı Grimes (33), üç yıl aşk yaşadığı Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk (50) ile birlikteliğini geçtiğimiz eylül ayında noktalamıştı. Musk, ayrılığın gerekçesini yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olarak açıklamıştı. 

Ünlü iş insanı ayrıca bunun yarı zamanlı bir ayrılık olduğunu ifade ederek ünlü yıldızla 1,5 yaşındaki oğulları  X AE A-XII için hep görüşeceklerini söylemişti. 

Söz yazarı ve albüm yapımcısı kimliğiyle de tanınan Grimes, Musk ile ayrılmasının gerçek nedenini, 'Player of Games' (Oyunların Oyuncusu) adlı yeni şarkısında anlattı.

Sanatçı ayrılık acısını ve ilişkisindeki hayal kırıklığını aktardığı şarkısında, ismini vermeden ima yoluyla Elon Musk'ın sanal oyunları kendisinden çok daha fazla sevdiğini dile getirdi.

"OYUNU BENDEN DAHA ÇOK SEVECEK"

Grimes, şarkısında, "En büyük oyuncuya aşığım ama o her zaman oyunu benden daha çok sevecek." sözlerine yer vererek Musk'ın kendisini bile unutturacak kadar oyun tutkunu olmasına gönderme yaptı.

Ayrıca şarkıda "Uzayın soğuk genişliğine yelken açın, aşk bile sizi yerinizde tutamaz." ifadelerini kullanan Kanadalı yıldız, eski sevgilisinin uzay hayalini gerçekleştirmek için işini aşkından önde tuttuğunu da ima etti.