Emek Külür Çeşme'de ikinci baharını yaşıyor!

Sadettin Saran'la beş yıllık evliliği 2017'de sona eren sosyetik güzel Emek Külür, iş insanı Recep Ali Keydal ile aşk yaşıyor. İkili, tam kapanma günlerini Çeşme'de geçiriyor.

Emek Külür Çeşme'de ikinci baharını yaşıyor!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre sosyetik dişçi Emek Külür, geçtiğimiz günlerde açmak istediği klinik yüzünden belediye ile sorun yaşamıştı. Yapıyı kaçak olarak yapmaya çalıştığı ortaya çıkan Külür'ün, lüks villayı da eski haline getirmesi gerektiği kararı çıkmıştı.

Sadettin Saran'la beş yıllık evlilik sonrası boşanan ve aşk hayatında sessiz kalan sosyetik güzel, gönlünü yine bir iş insanına kaptırdı. Ünlü dişçinin, bu kez yatırımcı Recep Ali Keydal ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

ÇEŞME'DE LÜKS VİLLADA ROMANTİZM 

Koronavirüs pandemisi döneminde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ikili, geçtiğimiz günlerde tatil için soluğu İzmir Çeşme'de aldı.

Lüks bir villada konaklayan ve salgın tedbirleri kapsamında 'tam kapanma' kararından dolayı evden çıkmayan Külür, sevgilisine mutfakta maharetlerini sergiledi.

Emek Külür Çeşme'de ikinci baharını yaşıyor!

Keydal'a elleriyle pizza yapan Külür, sonrasında salıncağa bindi.

Emek Külür Çeşme'de ikinci baharını yaşıyor! - Resim : 2

Sevgilisinin kendisini sallamasını isteyen sosyetik dişçi, Recep Bey'in boynuna sarılarak adeta aşk gösterisi yaptı.

Emek Külür Çeşme'de ikinci baharını yaşıyor! - Resim : 3

Geçtiğimiz günlerde gazeteciler tarafından görüntülenen ünlü dişçi Emek Külür, Recep Ali Keydal ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında sessiz kalmıştı.

Emek Külür Çeşme'de ikinci baharını yaşıyor! - Resim : 4