Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması

10 yıllık evliliklerini 2018 Haziran’da sonlandıran Emina Jahovic ile Mustafa Sandal, dost kalmayı başardı. Eski eşler, önceki gün oğulları Yaman’ın yaş günü için Göcek’teki evlerinde buluştu.

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması

10 yıllık evliliklerini sonlandıran Emina Jahovic ile Mustafa Sandal, iki oğulları için dost kaldı.

Yaz başından beri Göcek'teki evlerinde dönüşümlü olarak tatil yapan eski eşler, önceki gün ise büyük oğulları Yaman'ın 11. yaş günü için bir araya geldi.

Yaman için evlerinin havuz başında sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayan Sırp şarkıcı ile Musti, gün boyu sohbet etti. Bir ara gazetecilere el sallayan eski eşler, çocuklarıyla aile pozu da verdi.

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması

"Ayrılsak da her zaman beraberiz. Biz bir aileyiz" mesajı veren Emina Jahovic ile Mustafa Sandal, bir ara havuz başında koyu bir sohbete daldı. Sandal, oğlu için hazırlattığı doğum günü pastasını kendi elleriyle getirdi.

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması - Resim : 2

HER ŞEY YAMAN İÇİN...


Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre şarkılar eşliğinde pastasını üfleyen Yaman, oldukça mutluydu. Sadettin Saran'la geçtiğimiz haftalarda yeniden bir araya gelen Sırp güzel ile kısa süre önce Melis Sütşurup'tan ayrılan Musti'nin bu görüntüleri akıllara ünlü popçunun 'Pazara Kadar' isimli şarkısının şu sözlerini getirdi: "Pazara kadar değil, mezara kadar. Gelirim senle fizana kadar."

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması - Resim : 3

Konular Emina Jahovic