Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması!

Şarkıcı Mustafa Sandal, instagram hesabının hikaye bölümünden büyük oğlu Yaman'la ilgili bir paylaşımda bulundu. Eski eşler Mustafa ve Emina, oğulları Yaman için nasıl buluştu?

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması!

Mustafa Sandal’ın, Emina Jahovic’le olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Yaman geride bıraktğımız gün U 12 Türkiye Kayak Milli Takımı’nın hazırlık kampı için yola çıktı.

Babaannesi ile birlikte çıkacağı bu yolculuk öncesinde çok heyecanlı olduğu görülen Yaman’ı anne ve babası yalnız bırakmadı. Pek çok boşanmış ünlü gibi çocukları için bir araya gelen Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, birlikte çekildikleri karede uzak durmayı tercih etti.

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal'ın sürpriz buluşması!

Jahovic’in alie pozunda kafasını eski kayınvalidesinin kafasına dayaması ise ikilinin bir dönem ne kadar iyi anlaştığını gözler önüne serdi. Mustafa Sandal’ın en az oğlu kadar heyecanlı olduğu görülürken, başarılı şarkıcı instagram hesabından yazdığı; “Yamanımız babaanesiyle U 12 Türkiye Kayak Milli Takımı hazırlık kampı için yola çıkarken… Hadi bakalım KURT ısırmadan dönme” satırlarıyla oğlunu motive etti.

Konular Emina Jahovic