Emina Jahovic'ten evlilik sorusuna olay yanıt!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, evlilikten aşkta, pandemiden çocuklara kadar birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Emina Jahovic'ten evlilik sorusuna olay yanıt!

Emina Jahovic, Şamdan Plus Dergisi'ne konuştu.

Emina Jahovic'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Pandemi

Pandemi sürecini yeniden doğuş olarak algılıyorum. Herkes gibi benim de hayatımda değişiklikler oldu. Manevi olarak etkilendim. Sadeleştim, artık basit ve sakin yaşıyorum.

Aile

Ailem ve sevdiklerim önceliğim. Kozmetik markam ‘Yaemina Beauty’yi geliştirmek için de çok çalışıyorum. Bu iş için 6 yıl boyunca dünyadaki birçok fabrikayı gezdim, fuarlara katıldım, üretim aşamalarını izledim. Markamın her ürününe ruhumu üfledim.

Çocuklar

Mükemmelci bir anneyim. Özellikle yemek ve okul konusunda çok kuralcıyım. Yaman ve Yavuz için her şeyin en iyisini istiyorum.

Evlilik ve aşk

Mustafa ile evliliğimde kötü bir tecrübe yaşamadım, sadece ayrıldım. Bu sebeple yeniden evlenmek konusunda olumsuz düşünmüyorum.

Ama şu an böyle bir amacım yok. İnsan önce kendine arkadaş bulmalı. Onu değiştirmeye çalışmamalı. Böyle ilişkiler daha canlı ve dinamik kalıyor.

Güzellik sırrı

Her sabah mutlaka kereviz suyu içerim. Bazen limon da ekliyorum. Bağışıklık sistemimi güçlendiriyor, enerjimi yükseltiyor. Sporu hiç aksatmam. Katı rejimlerden kaçarım."