EMİR SARIGÜL VE SİBEL CAN'IN FOTOĞRAFLARINI REVNA DEMİRÖREN Mİ YAYINLATMADI?

Buket Aydın ile ayrılan hızlı çapkın Emir Sarıgül'ün Sibel Can ile Bodrum'da tatil yaptığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

EMİR SARIGÜL VE SİBEL CAN'IN FOTOĞRAFLARINI REVNA DEMİRÖREN Mİ YAYINLATMADI?

Sacitaslan.com'un Marmaris'te Demirören Medya Grubu'na bağlı olan Milliyet Gazetesi'nin Bodrum'da görevli magazin muhabiri ve Kanal D magazin ekibinin çekmiş olduğu ve daha sonra manşetten verilmek üzere İstanbul'a gönderilen haberin sayfalar hazırlandıktan sonra gazeteler basılırken; manşetin baskıdan nasıl çıkarıldığına dair ulaştığı iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Sacitaslan.com'un özel haberi sonrası hakkındaki iddialara cevap veren hızlı Çapkın Sarıgül, "Basında yer alan haberlere sadece gülüyorum. Beni yıpratmak İçin bilinçli çıkartılan haberler, Allah'a havale ediyorum. Yapmayın! Benim iki kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket Hanım ile birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket Hanım'ı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah'a havale ediyorum." dedi.

Yılan hikayesine dönen bu iddialar ve dedikodular sonrası sacitaslan.com istihbarat servisine Marmaris'te çekildiği iddia edilen ikilinin tekne sefası hakkındaki detaylar gelmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere daha önce de sunucu Buket Aydın ile hakkında aşk dedikoduları çıkan Emir Sarıgül yine bu dedikoduyu da inkar etmiş, 'Sadece arkadaşız' diyerek yalanlamıştı.

İkilinin bir süre sonra Bodrum'dan Sarıgül'e ait tekneden fotoğrafları basına servis edilince bu
ilişki gün yüzüne çıkmıştı, O dönem ki iddialara göre bu fotoğrafları Sibel Can'ın servis ettirdiği magazin kulislerinde sıkça konuşulur olmuştu.

Marmaris'te ikilinin teknede çekildiği iddia edilen ve baskıdan dönen fotoğrafların nasıl durdurulduğu merak konusu olmuştu.

İddialara göre; Emir Sarıgül ve Sibel Can'ı Marmaris'te teknede çeken Milliyet Cadde muhabiri ve Kanal D Magazin ekibiydi.

Çekildiklerini daha sonra İstanbul'dan gelen bir telefonla öğrenen Emir Sarıgül iddialara göre; fotoğrafların durdurulması için hemen yıllardır "Abla", diye hitap ettiği Demirören Medya'nın sahibi ünlü iş adamı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'i aradı. Marmaris'te çekilen fotoğrafların yayınlamasını durdurmak için rica etti.

Revna Hanım da kendisini eski eşi Fatoş Sarıgül'den dolayı tanıdığı Emir Sarıgül'ün bu ricasını kırmayarak devreye girdi. Hızlı bir şekilde Demirören Medya yöneticilerini arayan Revna Hanım talimat vererek ikilinin eşine ait olan Demirören Medya'ya bağlı gazetelerin magazin sayfalarından ve yine kendilerine ait olan televizyon kanalı Kanal D magazin programında yayınlanmasına ve manşetten verilmesine engel oldu.

Bu haberler magazin dünyasında patladıktan sonra Sarıgül'ün uzatmalı sevgilisi Buket Aydın soluğu Bodrum'da alarak fotoğraf paylaştı.

EMİR SARIGÜL VE SİBEL CAN'IN FOTOĞRAFLARINI REVNA DEMİRÖREN Mİ YAYINLATMADI?

Buket Aydın bu haberimiz hazırlanırken sosyal medya hesabından "KİŞİNİN KALİTESİNİ KENDİSİNİN BELİRLEMESİ MUAZZAM BİR ADALET" ifadelerini kullandığı ilginç ve bir o kadar da manidar bir paylaşımda bulundu.

EMİR SARIGÜL VE SİBEL CAN'IN FOTOĞRAFLARINI REVNA DEMİRÖREN Mİ YAYINLATMADI? - Resim : 2

***

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir.

Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.