Emre Kara Milliyet / Cadde'de yazacak

Ünlü isimlerle yaptığı röportajlar ve yazdığı köşe yazılarıyla ilgiyle takip edilen gazeteci yazar Emre Kara, artık Milliyet.com.tr Cadde'de yazmaya devam edecek.

Emre Kara Milliyet / Cadde'de yazacak

Karantina döneminde ünlü ve fenomen isimlerle Instagram'da yaptığı canlı yayınlarla geniş kitlelere kendini sevdiren Emre Kara: "Milliyet.com.tr Cadde'de ünlü isimlerle özel röportajlara ve ses getiren yazılara devam edeceğim. Yaptığım iş yeni nesil gazetecilik, sosyal medyadan fazlasıyla besleniyor, dijital dünyaya hizmet ediyor." dedi.

Emre Kara 11 Haziran 1991 - Ordu doğumlu. Gazeteci, mühendis ve fotoğrafçı. Kadir Has Üniversitesi / Bilgisayar Mühendisliği ve Berlin HTW Uluslararası İşletme eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisans eğitimini tamamladı. Mühendis olarak kurumsal kariyerine 2014 yılında Telekomünikasyon sektöründe başladı. Hala devam etmektedir.

Üniversite yıllarında DMC (Doğan Music Company) sanatçılarına albüm kapakları çekerek profesyonel fotoğrafçılığa başladı. Aynı yıllarda araba dergileri ve kadın dergilerinde kapak çekimi ve röportajlar yaparak gazeteciliğe adım attı. Funda Arar, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Wilma Elles, Betül Demir gibi isimlerle manşetlik röportajlar yaptı.

2017 yılında İrem Derici ile yaptığı "Estetikten sonra kadınlık oranım %99.9" başlıklı röportajı günlerce magazin basınının gündeminden inmedi. Bu başarının sonrasında 2019 yılından bugüne Milliyet Cadde köşe yazarlığı, 2020 yılında ses getiren Instagram canlı yayınları projesinde her gün Türkiye'nin ünlü isimleriyle röportajlar yapıyor.