Ereğli'de gasp iddiası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gasp ettiği şahıstan 470 TL'yi alarak kaçtığı iddia edilen bir kişi, Akçakoca sapağında yakalandı.

Ereğli'de gasp iddiası
CİHAN'da yer alan habere göre olay, ilçeye bağlı Orhanlar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ereğli'de yaşayan Hasan K. (42) İzmit'te yaşayan ve internette tanıştığı Hakan A.'yı (35) bayan arkadaşı ile tanıştıracağını söyleyerek Ereğli'ye çağırdı.

İlçeye gelen Hakan A. ile buluşan ve alkol alan Hasan K., bayan arkadaşının yanına götüreceğini söylediği Hakan A.'yı aracına alarak yola çıktı. Kısa süre sonra arabayı durduran Hasan K., Hakan A.'nın üzerindeki yaklaşık 470 lirayı aldıktan sonra Hakan A.'yı araçtan indirip kaçtı.

Hakan A.'nın durumu polise bildirmesi ile harekete geçen ekipler, Hasan K.'nın kullandığı 67 UE 059 plakalı aracın Alaplı istikametine gittiğini belirledi.

Akçakoca emniyetine haber verilmesinin ardından Hasan K., Akçakoca mevkisinde yakalandı.

Ereğli'den Akçakoca'ya giden asayiş ekipleri, Hasan K.'yı ilçe emniyet müdürlüğüne getirdi. Emniyette suçlamaları reddeden Hasan K.'nın sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.