Erhan Çelik'e Gülben Ergen şoku!..

Sunucu Erhan Çelik, Gülben Ergen'in otoparktaki aracını çizdiği gerekçesiyle yargılanıyordu...

Erhan Çelik'e Gülben Ergen şoku!..

MedyaRadar'ın haberine göre polis tarafından alınan güvenlik kamera görüntülerinde Gülben Ergen'in otomobilini siteye izinsiz giren eski eşi gazeteci Erhan Çelik'in çizdiği belirtilmişti. Gülben Ergen avukatı Emek Emre aracılığıyla şikâyetçi oldu.

Erhan Çelik ise Gülben Ergen'in aracının yanında 10 saniye kadar kaldığını ve silecek ile camın arasına bir kartpostal bıraktığını ileri sürmüştü.

Mahkeme ise davanın bittiğini belirterek kararını açıkladı. Mala zarar vermek suçundan Erhan Çelik'e 900 gün adli para cezası veren mahkeme iyi hal indirimi uygulayarak cezasını 750 güne düşürdü. Ekonomik durumu ve diğer şahsi hallerini göz önünde bulunduran mahkeme Çelik'in günlüğü 80 TL'den 60 bin TL adli para cezasına çarptırdı. Adli para cezasını birer ay ara ile 20 eşit taksitte yatırmasına karar veren mahkeme taksitlerin birisi süresinde ödenmediği takdirde kalan ayların taksitlerinin tamamının bir defada sanıktan alınacağı ve ödenmeyen adli para cezasının hapse çevrileceğinin ihtarını yaptı.

Gece vakti konut dokunulmazlığı eyleminden ise 2 yıl hapis cezası veren mahkeme iyi hal indirimine giderek cezayı bir yıl 8 aya düşürdü. Mahkeme cezayı hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirerek Çelik'in beş yıl süresince denetim süresine tabi tutulmasına karar verdi.

Konular Gülben Ergen