Erhan Kanioğlu'ndan Meral Kaplan'a dava!

İş adamı Erhan Kanioğlu, 4 yaşındaki çocuğunun velayetinin Meral Kaplan’dan alınarak kendisine verilmesi için 1 milyon TL manevi, 50 bin TL maddi tazminat davası açtı.

Erhan Kanioğlu'ndan Meral Kaplan'a dava!
Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre oyuncu Meral Kaplan’la karşılıklı boşanma davaları süren Kıbrıslı iş adamı Erhan Kanioğlu, yeni bir boşanma davası açtı. 

Meral Kaplan’ın ilk açılan boşanma davasının hemen ardından en az 4 sevgili edindiğini iddia eden Kanioğlu, sadakatsizlik, ağır derecede onur kırıcı davranış ve haysiyetsiz hayat sürme gibi nedenlerle boşanmalarını istedi. Kanioğlu ayrıca 1 milyon lira manevi ve 50 bin lira maddi tazminat ile çocuğun velayetinin kendisine verilmesini talep etti. Sadakatsizlik nedeniyle açılan boşanma davasında Erhan Kanioğlu şu iddialarda bulundu: "Meral Kaplan, ilişkileri nedeniyle çocuğumu ilgisiz bırakmıştır.

ÇOCUĞUM İLGİSİZLİKTEN HASTA OLDU

Ortak çocuğumuz 4 yaşında olmasına rağmen tuvalet sorununu halledemediği, oyalansın diye eline tablet verip gözünün 5 numara bozulmasının da bu ilgisizliğin sonucu olduğu aşikârdır… Çocuğumun velayetinin bana verilmesini istiyorum.  Ayrıca müşterek konutun bana tahsisi edilmesini istiyorum. Meral Kaplan’ın konuttan uzaklaştırılmasını karar verilmelidir.

İNŞALLAH OLUR!

Evde gizli kayıt yapabilen böcek aramasında da Kaplan, annesine her tarafı iyice aramasını istemiştir."

Kanioğlu, Kaplan’ın ablası Mehtap Kaplan’ın iş adamı için “Belki geberir gider bu arada, aldığı evler vs. sana kalır, geri zekalı p..venk” dediği, Kaplan’ın da, “Aynen ş..siz geberemedi” diye karşılık verdiğini öğrendiğini iddia etti.