Erhan Yazıcıoğlu bölüm başı ne kadar kazandı?

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan usta tiyatro sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu, bir dönem "Karadayı" dizisinde rol alırken bölüm başı aldığı parayı açıkladı.

Erhan Yazıcıoğlu bölüm başı ne kadar kazandı?

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında söz genç oyuncuların bölüm başı talep ettikleri ücretlerden açılınca usta tiyatro sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu "Ben bölüm başı en fazla 15 bin lira aldım" şeklinde konuştu.

Gülşen Yüksel Salt ise Yazıcıoğlu'na "Karadayı'da Kenan İmirzalıoğlu 200 bin TL kazanırken siz ayda 60 bin mi kazandınız?" şeklinde bir soru yöneltince Yazıcıoğlu, "Halk onlar için izliyor. Biz dolgu malzemesiyiz. Alsınlar helal olsun. İnşallah kazandıklarının vergilerini ödüyorlardır. Bizler tüm kazançlarımızın vergilerini ödedik..." yanıtını verdi.

Genç oyunculardan kimleri beğendiği sorulan usta isim, "Mütevazı oluşu ayrıca mesleğine verdiği emekle Kenan İmirzalıoğlu kazandığı paranın hakkını veriyor. Nurgül Yeşilçay'da başarılı bir oyuncu. Türkçe çok önemli. Oyuncular lisanımızı iyi kullanmalı." dedi.

Ekranda yeni bir projesi olup olmadığı sorulan Erhan Yazıcıoğlu, "Enerjimi torunuma harcıyorum. Televizyonda bir projem yok. Tiyatro oyunu sürüyor. Er meydanı orasıdır buyursunlar bizi orada izlesinler..." şeklinde konuştu.