ERKEĞİN BAŞI KOPTU, KIZ AĞIR YARALI..

Liseli aşıkların feci sonu!..

ERKEĞİN BAŞI KOPTU, KIZ AĞIR YARALI..

Samsun'da raylar üzerinde sarmaş- dolaş yürüyen liseli aşıklara arkadan tren çarptı. 17 yaşındaki Volkan Akyasan başı koparak ölürken kız arkadaşı 17 yaşındaki Aybike Şahin de ağır yaralandı.

Samsun Namık Kemal Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi olan Aybike Şahin ile erkek arkadaşı Volkan Akyasan, bu sabah okul yerine sahile gezmeye gitti. Birlikte dolaşan iki öğrenci daha sonra raylarda sarmaş- dolaş yürümeye başladı. Otoyol kenarındaki raylar üzerinde yüyen öğrenciler arkalarından gelen treni fark etmedi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, makinist Nuri Ercan yönetimindeki 44 bin 758 sefer sayılı çimento yüklü olan tren, bugün saat 12.00 sıralarında önlerindeki gençleri görüp düdük çalmasına rağmen Akyasan ve Şahin'in kaçmayarak yürümeye devam etti.

Samsun Tren Garı'ndan Gelemen TCDD Lojistik Köyü'ne giden trenin arkadan çarptığı öğrencilerden Volkan Akyasan'ın başı koptu. Çarpmanın etkisiyle yana doğru fırlayan Aybike Şahin ise ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aybike Şanin'in iç kanama nedeniyle durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Vatan