Ersun Yanal basın toplantısı düzenledi

"Yüreğini ortaya koyan, aklını kullanan, kazanmak için oynayan bir takım olacak. Hepimiz bu takımdan keyif alacağız. Mücadelesi yüksek bir takım olacağız."

Ersun Yanal basın toplantısı düzenledi

İşte Yanal'ın açıklamalarından önemli satır başları!..

"Yüreğini ortaya koyan, aklını kullanan, kazanmak için oynayan bir takım olacak. Hepimiz bu takımdan keyif alacağız. Mücadelesi yüksek bir takım olacağız."

"Şampiyonluk için, Fenerbahçe tarihine altın harflerle geçmek için yeterli bir süreç. Aykut Kocaman, doğru bir takım bıraktı. Biz daha da doğru yöne getirmek için çalışıyoruz. Transferler konusunda bilgim vardı. Benim de isteğimle oldu. Fenerbahçe rakiplerini zorlayan bir takım. Bu böyle devam edecek. Her türlü oyunu oynayacağız. Rakiplerine az önlem alan, rakiplerin önlem alacağı bir takım olacak. Her maçı kazanmak için oynayacağız."

"Biz sahanın içinde kalmak istiyoruz. Süreçte rakiplerinin üstüne çıkacak oyunu oynayacak kapasitedeyiz."

"6+0+4 geçen sene alınmış bir karar. Fenerbahçe buna göre planını yaptı. Şimdi de böyle devam ediyoruz. 5+0+3'e göre de planımız var."

"Fenerbahçe her oyuncuyu alır, her oyuncuyu da gönderebilir. Ama bu süreci de beklemek zorundayız."

"Fenerbahçe'nin değerleri ve prestiji çok önemli. Oyuncuları buradan sizin de vasıtanızla uyarmış olalım. Herkes sorumluluklarını bilmeli. Fenerbahçe'nin disiplin kuralları vardır. Sosyal medya çok önemlidir. Asla bunu yasaklamak gibi de bir düşüncemiz olamaz."

"1 yıllık kontrat zaten şampiyon olmak karşılığını taşıyor bence. Kararı yönetim kurulu ve başkanımız verir."

"Fenerbahçe'nin taraftarının bir tutumu var. Bence Türkiye'nin belki de dünyanın en çabuk birleşen taraftar kitlesine sahibiz. Şampiyonluğu istiyoruz. Taraftarlar da buna destek olacaklardır."

"Değerli oyuncularımız var. Tempolu oynayacak bir kadroya sahibiz."

"Biz bir oyuncuyu almak istersek şartlar uyarsa alırız. Ama bir süreç var. Onu beklemek zorundayız."

"Biz saha içinde çok iyi kalmak zorundayız. Bence yönetimin de başaracağı bir nokta var. Ben umutluyum. Fenerbahçe istedi, ben buradayım. Böyle bir tasarruf vardı, ben de geldim. Kim olmak istemez ki?"

"Fenerbahçe mücadele veriyor. Biz de bunu takip ediyoruz. Çok güçlü bir takımız. Her ne olursa olsun; elimizden geleni yapacağız."

"Biz Aykut Kocaman ile her zaman konuşuyoruz. Her zaman fikirlerine saygı duyuyorum. Ama herhangi bir görüşme olmadı."

"Yerli oyuncuların çok önemli olduğu bir dönemdeyiz. Gençlere son 2-3 yılda özellikle büyük yatırım yapıldı. Biz de buna destek vereceğiz. Kim faydalı olacaksa o tercih edilir. Hedefe gidecek kişilerle birlikte olacağız."

"Başkanımızı vizyonundan dolayı tebrik ediyorum. Avrupa'yı buraya getirmek gerekiyor. Böyle bir tesisiniz varsa Avrupa'ya gitmeye gerek yok. Herkesin buraya gelip incelemesi gerekiyor. Çok güzel bir yer."

HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ


Konular Spor Haberleri