Ersun Yanal ile yüzler gülecek!

Başarı formülünü “Tek başımıza değil hep beraber” sözleriyle veren Ersun Yanal “Bu dakikadan sonra taraftarlarımızın keyif alacağı, istediği, özlediği takımın oluşumu için düğmeye bastık” dedi.

Ersun Yanal ile yüzler gülecek!
Türkiye Gazetesi'nden Emin Uluç'un haberine göre taraftarın büyük çabası sonunda Başkan Ali Koç’un da ikna olmasıyla Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü’ne getirilen Ersun Yanal, camianın kendisine verdiği desteği karşılıksız bırakmamak için dört elle işe sarılmış durumda. Kurmaylarıyla birlikte Samandıra’ya kamp kuran Ersun Hoca günün büyük kısmında tesislerde. “Fenerbahçe’de yaşamış olduğum güzel günler tekrar burada olmamın sebebi” diyen Yanal “Büyük taraftarımızın bize yüklediği misyon ve sorumluluk da bize çalışma aşkı ve enerji veriyor” ifadesiyle gücünün tribünlerden aldığını belirtti. Fenerbahçe’nin sahaya her zaman kazanmak için çıktığını vurgulayan tecrübeli teknik adam “Bu dakikadan sonra taraftarlarımızın keyif alacağı, istediği, özlediği takımın oluşumu için düğmeye bastık” derken başarının formülünü de “Tek başımıza değil hep beraberiz” sözleriyle özetledi.

HERKES MUTLU OLACAK

En büyük arzusunun Fenerbahçe’yle bir kez daha şampiyonluk yaşayarak camianın yıllardır beklediği 4. yıldız hasretine son vermek olduğunu dile getiren Ersun Yanal “Fenerbahçe için her şeyi yapacak tutkuya sahibiz” derken, “Bizim tek amacımız Fenerbahçe’nin hedeflerine ulaşması. Camiamızın ve taraftarımızın hiç kuşkusu olmasın. İyi bir takım gelecek” ifadesiyle iddiasını vurguladı. Pozitif duruşunu bütün takıma yayma çabasındaki Ersun Hoca’nın bu konudaki ilk hamlesi ise “Herkesin yüzü gülecek” talimatı vermek oldu. Samandıra’da asık suratlı kimse istemeyen Yanal “Samandıra’da herkesin mutlu olması çok önemli. Oyuncusundan malzemecisine herkes yaptığı işten keyif almalı, herkesin yüzü gülmeli. Bunu sağlamadan başarı gelmez” derken, özellikle oyuncularla birebir görüşmeler yaparak kendi felsefesini takıma ezberletmeye çalışıyor.

SAHNE YEDEKLERİN

Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükselme hedefindeki Fenerbahçe, Kadıköy’de 1-0 yendiği Giresunspor’a konuk oluyor. Turu geçerek ligde yaşanan Erzurum şokunu üzerinden atmak isteyen sarı-lacivertlilerin sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Tedavileri süren Frey, Şener, Yiğithan ve Tolga’nın yanı sıra cezalı Jailson’un da forma giyemeyeceği karşılaşmada Ersun Yanal farklı bir kadro ve kurgu hazırladı.

Erzurum maçında 4-2-3-1 dizilişini bozmayan Ersun Hoca, Giresun’da 4-1-4-1 taktiğini deneyecek.

Daha ofansif bir takım isteyen Yanal, cezası biten Soldado, sakatlıktan çıkan Alper ve henüz hiçbir resmî maçta görev almayan Ferdi gibi isimleri göre fırsatı yakalayacak. Ayrıca kadroda altyapıdan isimler de yer alacak. Ersun Yanal’ın Soldado’yla yakından ilgilendiği, İspanyol forvetin başarılı bir performans sergilemesi hâlinde Slimani’yi keseceği biliniyor.
Konular Spor Haberleri