Eşinin borçları sorulan Kibariye ne dedi?

Eşi Ali Küçükbalçık'ın borçları yüzünden zor günler yaşadığı iddia edilen Kibariye önceki akşam Halil Sezai ile Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

Eşinin borçları sorulan Kibariye ne dedi?

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili birlikte konser verecekleri için oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Bir muhabir Kibariye'ye "Evinizi eşinizin borçları için sattığınız doğru mu?" sorusuna "Hangisi, Bodrum'daki mi? Yok öyle bir şey evim duruyor" yanıtını verdi.

O esnada söze giren Halil Sezai "Kibariye'yi ne çok özlemişiz değil mi?" diyerek ortamı yumuşatmaya çalışsa da bir muhabir bu kez "Kibariye adını biraz geriye çektiniz sanki?" şeklinde bir yorum yapınca Kibariye "Benim sevenim çok. Bu soruyu sorarak ayıp ettin birader. Ben merdivenimdeyim. Ha iş ortamı biraz karışık olabilir o ayrı" dedi.

Halil Sezai, Kibariye'nin omzuna elini atarak ünlü şarkıcıyı muhabirlerden uzaklaştırmaya çalışırken Kibariye "Kıskananlar çatlasın" diyerek sahnenin yolunu tuttu...