Eski eşiyle aynı projede oynamak istemeyen Sarp Levendoğlu için flaş iddia!

"Son Yaz" dizisinde eski eşi Birce Akalay ile birlikte rol alacak olan Sarp Levendoğlu'nun çekimler başlamadan hemen önce projeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Eski eşiyle aynı projede oynamak istemeyen Sarp Levendoğlu için flaş iddia!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre geçen sezon TRT’nin dönem dizisi “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisi pazartesi akşamlarına damgasını vurmuştu. Akli Film imzalı dizinin devamı niteliğinde çekilen “Alp Arslan”ın da aynı etkiyi yaratması bekleniyor. M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bir araya gelecek.

Eylül başı sete çıkması planlanan dizide Malazgirt Meydan Muharebesi’nde Alp Arslan’ın karşına çıkan ve başarısız olunca tahttan indirilen Bizans İmparatoru Romen Diyojen’i kimin canlandıracağı merak konusuydu

Kulislerde konuşulan bilgiye göre rolü 5 sezon boyunca Eskişehir’de zor şartlarda çekilen Savaşçı dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Sarp Levendoğlu’nun canlandırması gündemde…

Ünlü oyuncunun adı bu sezon eski eşi Birce Akalay'ın da rol aldığı "Son Yaz" dizisinde geçmiş ancak Levendoğlu karakterin etkisiz kaldığını düşünüp projeye başlamadan ayrılmıştı.