Eski eşler için 'yeniden evlilik' yakın mı?

Harun Tan-Ebru Şallı çifti, Temmuz ayında boşanmıştı. Şaşkınlık yaratan bu olaydan kısa bir süre sonra Şallı, kalbini Sinan Akçıl'a kaptırmış, Harun Tan ise sessizliğe bürünmüştü.

Eski eşler için 'yeniden evlilik' yakın mı?
UZUN BİR SÜRE İKİSİ DE EVLENMEZ

Harun Tan-Ebru Şallı çifti, Temmuz ayında boşanmıştı. Şaşkınlık yaratan bu olaydan kısa bir süre sonra Şallı, kalbini Sinan Akçıl'a kaptırmış, Harun Tan ise sessizliğe bürünmüştü. Kendisini spora veren Harun Tan da, nihayet aşka kapılarını yeniden açtı. Ünlü işadamı, önceki akşam ismi öğrenilemeyen esmer sevgilisiyle Zincirlikuyu'da polis kontrolüne takılınca yakayı ele verdi. Tan, büyük panik yaşadı.

Boşanma sonrası kimseyle görüntülenmeyen ve aşka küstüğü konuşulan Harun Tan, yeniden kalbinin kapılarını açtı. Ünlü işadamı eski eşinin önüne geçip bir evlilik kararı alır mı? Sizce Harun Tan böyle bir sürprize imza atar mı?

Ben Harun'un geç bile kaldığını düşünüyorum. Genelde bu tarz ayrılıklarda hızlı davranan erkek tarafı olur. Bu kez farklı oldu, Ebru hayatına çok kısa süre sonra birini aldı. Harun'un adını bugüne kadar kimseyle duymamıştık. Hatta bu görüntülendiği kişinin de sevgilisi olup olmadığından emin değiliz. İsteyerek de görüntülenmedi. Polis kontrolüne takılmasa yine görüntülenmeyecekti. Onun ağzından duymadığımız sürece bilemeyiz tabi yanındaki kişinin sevgilisi olup olmadığını. Belki de Harun'un hayatında birileri oldu ama biz duymadık. Biri ile el ele ortaya çıktığında da şaşırmamak lazım çünkü bundan normal bir şey olamaz. Adam bekâr, istediğini yapar. Ancak yeniden evlenme kararını kısa zamanda alacağını düşünmüyorum. Ebru'nun da yakın zamanda evleneceğine ihtimal vermiyorum.

SİNAN ÖZEDİNCİK / SABAH İNTERNET SİTESİ