Eski futbolcu Sezer Öztürk cinayetten aranıyor!

Eski futbolcu Sezer Öztürk, trafikte tartıştığı kişilere ateş ederek bir kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranıyor. Öztürk için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Eski futbolcu Sezer Öztürk cinayetten aranıyor!

Milliyet Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre eski futbolcu Sezer Öztürk, bir kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranıyor.

Bir dönem Manisaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’de oynayan eski futbolcu Sezer Öztürk’ün adı cinayete karıştı.

Şile’de 19 Eylül günü yaşanan olayda iddiaya göre, Sezer Öztürk aracını yolun kenarına park eden 24 yaşındaki Halil İbrahim Scholten ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Öztürk’ün aracından Scholten ve ailesinin üzerine ateş açıldı.

Yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılırken Sezer Öztürk ve yanında bulunan Ö.G. isimli kişi kayıplara karıştı, yine bu kişilerin yanında olan A.M. ise savcılığa teslim oldu.

Hastaneye kaldırılan Halil İbrahim Scholten hayatını kaybetti. Yaralanan aileden 4 kişi tedavi altına alındı.

Olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Sezer Öztürk, hakkında “kasten öldürme” suçundan yakalama kararı çıkarıldığını duyurdu.

Yakalama emri var

Başsavcılığın açıklamasında, “Olay sırasında Almanya ülkesi trafik siciline kayıtlı “BI OD 2828” plaka sayılı aracın kullanıldığının tespit edildiği, aracın tescil kaydından malikinin O.D. olduğunun fakat bu şahsın Ağustos ayı sonunda Almanya’ya gittiği ve aracın sevk ve idaresinin şüpheli Sezer Öztürk’te olduğu” ifade edildi.

Açıklamada, şüpheli A. M.’nin 20 Eylül 2021 günü kendiliğinden gelerek teslim olduğu ve tutuklandığı belirtilerek, şüpheliler Sezer Öztürk ve Ö. G.’nin ise halen firari oldukları ve Öztürk hakkında İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmasına yönelik yakalama emri düzenlendiği belirtildi.