Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum"

2018 Türkiye güzeli seçildikten sonra paraya para demeyen model Şevval Şahin, "Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" sözleriyle birçok tepki aldı...

Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum"

19 yaşındayken Türkiye Güzellik yarışmasında birinci olan Şevval Şahin, Türkiye'de hatrı sayılır paralar kazanmaya başlamıştı.



Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum"


Yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmasıyla tepkiler alan ve katıldığı bir programda beslenme alışkanlıklarından bahseden Şahin, kullandığı İngilizce kelimelerle sosyal medyada ti'ye alınmıştı.



Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum" - Resim : 2



Takvim Gazetesi'nin haberine göre
 Türkiye'de birçok firmayla çalışan ve modellik yapan Şahin, katıldığı bir başka programda "Türkiye'de 3 aydan fazla kalınca daralıyorum" sözleriyle yine tepkileri üzerine çekti.




Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum" - Resim : 3

İstanbul'da doğan ve 19 yaşına kadar Londra'da yaşayan Şevval Şahin geçtiğimiz gün Youtube'da yayınlanan bir programa konuk oldu.



Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum" - Resim : 4


Yıl içerisinde sık sık ülke dışına çıkan ve şimdilerde de Londra'da olan Şevval Şahin katıldığı programda Türkiye'de çok kalmak istemediğini belirtti. Ünlü model, "Kendimi buraya ait hissetmiyorum" dediği Türkiye'den uzak kalınca daha mutlu olduğunu dile getirdi.


Eski Türkiye Güzeli Şevval Şahin: "Türkiye'de kalınca daralıyorum" - Resim : 5


Türkiye'de ünlü olan ve Türkiye'de para kazanan Şahin, "19 yaşına kadar Türkçe bilmiyordum" sözleriyle de herkesi şaşırttı.