Esmerlere makyaj önerileri

Esmerlere makyaj önerileri

Esmerlere makyaj önerileri

Koyu renk saç lar ve mavi gözlere sahip olanlar; mürdüm, zümrüt yeşili ve koyu kahverengi gözlerinizi büyüleyici gösterecek renkler arasında yer alıyor. Kaçınmanız gereken renk ise mavi, çünkü bu renk gözlerin gücünü azaltacak. Koyu mavi eye liner kullanmakta ise özgürsünüz.
Koyu saç rengi ve yeşil gözleriniz varsa, çılgın mor, koyu yakut kırmızısı ve amber kahvesi gibi renkler sizi bir mücevher gibi göstermeye yetecek de artacak. Yeşiller ve turkuazlar ise sizin için büyük makyaj hataları olur.
Peki ya koyu saçlı ve kahverengi gözlüler ne yapmalı? Koyu şarap rengi, koyu menekşe rengi ve koyu yeşil (hele ki bir de gözlerinizde yeşil hareler varsa) kadifemsi bakışlara sahip olmanızı sağlayacak.
Gözleriniz her ne renk olursa olsun, açık bir tene sahipseniz, güçlü bakışlar için koyu kahve maskaradan vazgeçmemelisiniz. Eğer ki ‘biraz el becerim var’ diyorsanız, kendinize gri ya da siyah bir farla dumanlı gözler yaratabilirsiniz.

Kendinizde biraz farklılık yaratabilirsiniz!
Makyaj ipuçları size ne yapmanız gerektiğini söyleyebilir. Fakat kendinizde neyin en iyi olacağına karar verecek tek mercii sizsiniz. Bu yüzden farklı makyaj tarzları denemekten sakın çekinmeyin. Sadece bu denemeleri, eğer iyi duracağına emin değilseniz, özel gecelere ya da kutlamalara denk getirmemeye çalışın. Gün içerisinde nasıl göründüğünüz ve ne kadar güzel olduğunuz, nasıl hissettiğinizle ilgilidir. Bu yüzden yeteneklerinizi bu anlarda kendi teninizde göstermekten kaçınmayın. Fakat yaptığınız makyaj yüzünüzde alerjik bir duruma neden oluyorsa, o ürünleri bir daha kullanmayın ve zaman geçirmeden bir dermatoloğa görünün.


Konular Güzellik