EVDE SIR CESETLER

Vatandaşlar kötü koku nedeniyle polisi çağırdı, yarı çıplak bir kadın ve bir erkek ceseti bulundu...

EVDE SIR CESETLER

İzmir'in Buca ilçesinde işçi emeklisi kişi ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın aynı evde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Buca ilçesi Şirinyer semti Hürriyet Mahallesi 495 Sokak 10 numaralı apartmandaki vatandaşlar polisi arayarak, Sadettin Tayfun'a ait 1 numaralı daireden kötü kokular geldiğini bildirdi.

İhbar üzerine apartmana gelen polis ekibi, Tayfun'un oturduğu dairenin zilini çaldı. Kapı açılmayınca kırarak içeri giren polisler, dairenin bir odasında Sadettin Tayfun (53) ile 35 yaşlarındaki bir kadının cesedini buldu. Yaklaşık 10 günlük olduğu tahmin edilen cesetlerin çürümeye başladığı ve Tayfun'un pantolonunun, kadının ise gömleğinin çıkarılmış olduğu görüldü.

Evde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık ve gasp amacıyla evden para veya değerli eşyanın alınmadığını tespit etti. İşçi emeklisi olan Tayfun'un hiç evlenmediği öğrenildi. Kadının ise çantasından ve üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı.

Olay yerine gelen nöbetçi cumhuriyet savcısı ve doktorun yaptığı incelemede, Tayfun ile kadının cesedinde herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadı. Cesetlerin bulunduğu odadaki kömür sobasının ve borusunun eğik olduğu, Tayfun ile kimliği belirlenemeyen kadının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri bildirildi.

Cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılması amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.