EVLENDİĞİMDE 3 AYLIK HAMİLEYDİM

İşadamı Kerem Özçapkın’la evlenen Pınar Tezcan, bebek heyecanını Hamileyiz dergisiyle paylaştı...

EVLENDİĞİMDE 3 AYLIK HAMİLEYDİM

*Kaç çocuk yapmayı düşünüyorsunuz?            
   
- Minimum iki ama üç de olabilir. Ben de, eşim de üç kardeşiz. Çok çocuk olmanın faydası var.               

*“Evlenmeden önce hamile kaldım” demiştiniz!

- Evet, biz normalde eylül ayında evlenmeyi planlıyorduk. Bebek bize sürpriz geldi. O yüzden düğünümüzü de erken yaptık. Evlendiğimizde üç aylık hamileydim.

*Sürpriz bebeği aileleriniz ve siz nasıl karşıladınız?

- Evlenir evlenmez bebek yapacaktık zaten. İkimiz de çocuğumuzun olmasını çok istiyorduk. Süper oldu.   

*Hamile olduğunuzu ne zaman ve nasıl öğrendiniz?

- Tam taşınma arifesinde öğrendim. Ben sürekli bir şeyler taşıyordum eve. Hep yorgundum, sırtım ağrıyordu, anlam veremiyordum. Muayyen günüm biraz gecikti. “Olabilir. Çok eşya taşıdık” derken bebeğimizin haberi geldi.

*Eşinize haberi nasıl verdiniz? Özel bir sürpriz, hazırlık filan yaptınız mı?

- Yo, hiç öyle bir şeyler yapmadım. Tutamıyordum kendimi zaten hemen söyledim. Anne olmak çok güzel bir duygu. Aslında hamile kalmak çok mucizevi bir olay. Herkes isteyince hamile kalamıyor. İnsanlar çok uğraş veriyorlar, o yüzden bu bir nimet diye düşünüyorum.

*Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız?

- Arkadaşlarımız tanıştırdı. 2008 yılının nisan ayında tanıştık. Eşim ayakkabı imalatçısı, kendi koleksiyonunu hazırlıyor. 

*İlk görüşte mi aşık oldunuz?

- Aşk ne ki? İlk görüşte aşık oluyorsun ama geçici… Benim için eşim çok başka bir yerde. Evlenmeye karar vermek çok önemli. Ben evliliğe karar verdim, ömrümün sonuna kadar bu insanla yaşayabileceğimin kararı bu. Buna aşk denmez. Eşimi çok takdir ediyorum. Çok iyi bir eş, işinde başarılı, çok iyi baba olacak ve onu çok seviyorum.

*İlk modellik yapmaya ne zaman başladınız? Bilinçli bir tercih miydi?

- Tabii. 1994 yılı sonunda Başak Gürsoy’da başladım. Önce ajansa başvurdum: “Manken olmak istiyorum.” dedim.  Yüzlerce insan arasından elemeler yapıldı. Beni önce ilk 10’a bile almadılar. Yedeklere kaldım. Katalog çekimlerinde o kataloga girebilmen için belirli bütçeler ödeniyordu. Sıralamada olanlar bu bütçeleri karşılayamayınca, şans eseri ben kataloga girebildim. Kimse beni beğenip almadı önce. Fakat o sene o kadar çok iş yaptım ki anlatamam. 96 yılında bir patlama oldu... 1996’da Miss Turkey birincisi oldum.

*Bugüne kadar yaptığınız işlerin içerisinde, en beğendiğim iş dediğiniz oldu mu?

- Hep seçici oldum ve çok iyi işler yaptım. Çok güzel reklam filmleri çektim. Çok güzel dizilerde oynadım. Basın ilanları çektim. “Köpek” diye bir dizide oynadım. “Vizontele 1” ve “Sensiz Olmaz”da oynamıştım.

BEBEĞİME KENDİM BAKACAĞIM

*Doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

- Normal doğum yapmayı düşünüyorum. Pilatese bunun için gidiyorum. Kasları güçlendirmek için, formumu korumak için. Karnım iyice büyüyünce sırt ağrıları çekmemek için gidiyorum. Yazın denize girdim, yüzdüm. Ama havuza girmedim, mikrop kapmamak için.

*Kim bakacak bebeğinize?

- Kendim bakacağım. Talep olursa giderim, gelirim ama ben büyüteceğim. Aslında iki ailenin de ilk bebeği ve heyecanla bekleniyor. Çok şanslı olacak, şimdiden hediyeler geliyor.