Evli türkücüyle evli sosyetiğin aşk hikayesi: "Senden benden bir cacık olmaz!"

Magazin tarihi film-dizi setinde başlayan aşklara, gazino kadrolarında filizlenen flörtlere çok şahit oldu ama böylesi bir ilk...

Evli türkücüyle evli sosyetiğin aşk hikayesi: "Senden benden bir cacık olmaz!"

Evli, sosyetik sarışın hatun gitmeyi pek sevdiği club ve müzikhollerde stres atarken sahnede görüp beğendiği yine evli barklı esmer türkücüye gönlünü kaptırmış.

"Söylemezsem Olmaz" programında Deniz Akkaya'nın anlattığına göre türkücü tam bir moda ikonu(!) Perde desenli ceketler giyiyor.

Muhterem bir ailenin gelini olan ve aslında çok şen, şakrak ve çapkın kadın da giyimi kuşamıyla revaçta...

Her giydiği kıyafete, her sürdüğü kreme, her yaptırdığı ağdaya sosyal medyada link bırakıyor...

Erkek ise sahnelerin aranılan türkücülerinden. Rakiplerinden farkı 'uzun süren bir evliliği' olması...

Fakat mutlu birlikteliği olduğu sanılan eşine 'Senden benden bir cacık olmaz' demiş olacak ki, kalbini sert biri gibi görünse de aslında çok şen şakrak evli sosyetik kadına kaptırmış.

Programda anlatılanlara göre sevgililer bugünlerde aşklarını gönüllerince yaşıyor.

Deniz Akkaya, "Dün oğluna açıklamayı yapmış. Aldatılan koca telefonun kilidini açmış. Telefonun kilidi açıldıktan sonra gerçekler ortaya çıkmış. Uzun süredir aldatıyormuş" detayını izleyicilerle paylaşırken aldatılan kocanın kalbine stent takıldığı detayı da dikkat çekti.

Gittiği gazinolarda sahneden kendisine gülümsemeyen şarkıcılara atar yapan şen şakrak sosyetik kadın, anlaşılan sahneden kendisine gülümseyen türkücüye gönlünü vermiş...